Referencer

Vi har løst opgaver for

 

  • SEAS-NVE
  • Bisca
  • Konsulentkompagniet i Hillerød
  • Vordingborg Kommune

 

Vi hjælper naturligvis også private med at løse opgaver for både børn og voksne

 

Udtalelser fra private:
-“ Vores datter er blevet glad for at gå i skole, fordi hun nu kan følge med i klassen. Hun kan også meget bedre overskue sin hverdag. Det kan vi takke Læseklinikken-ABC for.”

- “ Jeg er blevet mere sikker på mig selv, efter jeg har fået hjælp i læseklinikken. Nu behøver jeg ikke længere bede andre om at udfylde mine arbejdssedler”.

- “ Vi vil gerne anbefale Læseklinikken -ABC til andre. Vores søn har lært at knække læsekoden hos Pernille, så nu tror han på, at han kan blive til noget.”

- “ I læseklinikken er der plads og tid til at få snakket om de ting, som er svære og Pernille hjælper en med at bryde problemerne ned, så man kan løse dem. Tak.”

- “ Den investering vi gjorde, da vi sendte vores barn til læseklinikken, har gjort at hun selv tror på, at hun kan få en uddannelse og være med til at give noget tilbage til det samfund vi alle er en del af.”

- “ Jeg føler mig mere værd, nu hvor jeg kan læse og skrive bedre”.

- “ hvis jeg ikke havde været i Læseklinikken, så var jeg aldrig kommet ind på en videregående uddannelse. Pernille fortalte mig, hvordan jeg skulle gribe min ordblindhed an, så jeg kunne kvalificere mig til ingeniøruddannelsen.”

- “ Pernille hjalp mig med at forstå, at det er min indstilling til min skole og min indsats, der betyder om det er sjovt at lære og om jeg udvikler mig. Hun troede på mig og fik mig til at gøre det samme.”

- “ Det var alle pengene værd. Vi fik hjælp, som forældre, til at bede om de Apps og de programmer som vores søn havde brug for. Og vores søn fik hjælp til at bruge sine hjælpeprogrammer og sin it rygsæk.”

- “ Havde det ikke været for Læseklinikken, så havde jeg aldrig lært at læse”.